ZA KONEC ZMAGA TINEX ŠENČURJA, U17 IN U19 USPEŠNO ZAKLJUČILI SEZONO

28.05.2018
Tinex Šenčur je v zadnjem 26.krogu prvenstva prišel do visoke zmage v športnem parku Šenčur z 4:1. Novi trener članske ekipe Darijan Matič je tokrat dodobra premešal začetno enajsterico, saj je tekmo začel z štirim igralci mladinske selekcije(Vreček, Nunar,Nosan, Šmid). Fantje so odigrali dobro tekmo in zasluženo napolnili mrežo Jesenic. Za rumene so zadetke dosegli Kokalj(29), Vreček(53), Markič(86) in Šimenc(92). Za goste jev 60.minuti zadel Redžič.
Ekipa Tinex Šenčurja je sezono končala na šestem mestu kar je vseeno nekoliko nižje od pričakovanj saj je bil Šenčur  nekaj časa povsem pri vrhu in  kljub slabšem jesenskem delu ujel najboljše.
V nogometnemu klubu Šenčur se ob koncu sezone zahvaljujemo fantom za korektno opravljeno sezono, bilo je veliko lepih trenutkov in visokih zmag kot tudi razočaranj. Hvala navijačem in pokroviteljem.
Kmalu še boljši in še močnejši!
MLADINCI IN KADETI SO GOSTOVALI V IZOLI
V zadnjem krogu mladinske in kadetske lige sta se naši ekipi odpravili v Izolo. Kadeti so tokrat izgubili z 3:1, mladinci pa so se iz Izole vrnili z novo visoko zmago. Tokrat so slavili z 4:0. Ekipi sta na skupni lestvici 2.SML/SKL sezono zaklučili na 6. mestu in s tem tudi izpolnili cilj sezone. Velja omeniti, da je bil za obe selekciji spomladanski del zelo uspešen.
Čestitke obema trenerjema (Matič, Stojanov) in pa igralcem za lep skupni uspeh. Hvala tudi staršem in navijačem za podporo skozi celotno sezono.

Nazaj