U9 toplo-hladno

10.04.2009

Praznični vikend tekem so že v četrtek začeli devetletniki, ki so zaradi težav Kranjskogorcev z igriščem, kjer je komaj skopnel sneg igrali na domačem igrišču v Šenčurju. Gostje nastopajo v prvenstvu samo z eno ekipo, saj skupaj lahko zberejo samo okoli  deste fantov, ki lahko igrajo v kategoriji U10.  Tako je že na začetku bilo 6 točk naših, obenem pa v takšnem primeru obstaja nevarnost, da je vsaj ena ekipa konkurenčna.

Tako sta ostali le še dve tekmi, kateri bi lahko stalen gledalec enostavno opisal – že videno. Res je. Obe ekipi vlagata veliko truda v pripravo in zaključek napada, da s tem enostavno pozabita na obrambne naloge. Včeraj so tigri ponovno povedli, gol je dal Tadej, pa kasneje s prostega strela s sredine igrišča dobili gol, usmerili vse v napad, ter prejeli še dva zadetka. Do konca so uspeli še enkrat preko Mateja znižati,nato se je že oglasila sodnikova piščalka. Fizično močnejši gostje so tako pobrali ponujene točke, po igri, menim da neupravičeno. Zmaji so igrali na en gol, mogoče malo preveč bojazljivo,pa vendar po kotu je Filip porinil žogo v gol.  Imeli smo še dve-tri zelo zreli priložnosti, kasneje pa prosti strel, vratar na krivi nogi in žoga v golu.

Nič, objokovati preteklosti nima smisla, v četrtek smo ponovno domačini, ko k nam prihaja ekipa Triglava, s katero imamo pozitiven rezultat, pa vendar, spomladi so nas na prijateljski tekmi že premagali.


Nazaj