Visoka zmaga v Murski Soboti

11.04.2010

Še ne dolgo tega pa smo spet gostovali v Murski Soboti pri tamkajšnji Muri. V prejšnjem tednu smo zabeležili pomembni zmagi v gosteh proti Dravinji in pokalu proti Naklem. S tem se je povrnila že malo načeta samozavest in zaupanje v svoje sposobnosti, kar je tudi botrovalo današnji dobri predstavi proti Muri. V prvem polčasu smo imeli pobudo na igrišču a nismo našli prave zadnje podaje za dosego zadetka. Fantje so na igrišču narekovali visok ritem, kar se je na koncu polčasa tudi obrestovalo. Povedli smo po lepi podaji Ovčine v globino, kjer se je Stanko sam znašel iz oči v oči pred domačim vratarjem in ga suvereno premagal. Kmalu po prvem zadetku je ob koncu polčasa padel še drugi. Po desnem boku je  prodrl Kreft in lepo zavrnil žogo v kazenski prostor, kjer je žogo z volejem pričakal Ovčina in jo poslal za hrbet domačega vratarja.

V drugem polčasu se je tudi ekipa Mure odločila za bolj napadalni nogomet in željo po zadetku, kar nam je omogočalo več prostora v napadalnih akcijah. Kmalu smo dosegli tretji zadetek, kar je pomenilo da je tekma za domačo ekipo praktično končana. Fantje so se sprostili in igrali nogomet za dušo in gledalce. Po zadetkih Krefta, Košnika, Hauschena, Brezariča se je tekma končala pri šest proti nič za nas. Zmaga je bila zaslužena in fantom velja čestitati za prikazano na igrišču.

Za predah ni časa, ker nas že v sredo čaka prvenstvena tekma z  Belo krajino na domačem igrišču ob 18.00 h, kjer bodo fantje poskušali prekiniti slab niz na domačem terenu. V nedeljo pa nas čaka gorenjski derbi s Triglavom v Kranju. Nogometa v prihajajočem tednu bo dovolj za vse ljubitelje nogometa, ki so vljudno vabljeni na ogled tekem.


Nazaj