Še vedno brez domače zmage

14.04.2010

Po deževnem dnevu je bila pred nami tekma na razmočenem in težkem igrišču, kjer nam je v goste prišla tretje uvrščena ekipa Bele Krajine. V prvem polčasu smo prevladovali na igrišču imeli terensko premoč. Na polovici polčasa je Tiganj z roba kazenskega prostora z levico zatresel mrežo gostujočega vratarja. Vodstvo z enim zadetkom razlike smo zadržali do konca polčasa.

V drugem polčasu smo nadaljevali s prevlado na igrišču. Ustvarili smo si kopico lepih priložnosti a ne zatresli gostujoče mreže. Tiganj sam z vratarjem, ki mu brani, Mešanovič strel tik ob vratnici, na koncu tekme Košnik zatrese okvir vrat. Gostujoča ekipa se je posvečala branjenju svojega gola in prežala na protinapade. Ta jim je tudi uspel ko so v šesti minuti sodnikovega podaljška po dolgi podaji iz svoje polovice v naš kazenski prostor zadeli. Neodločnost naše obrambe, mokra in hitra žoga ter vztrajnost gostujočega igralca se jim je na koncu izplačala. Iz rok smo tako izpustili še kako dragoceni dve točki, ki bi bili več kot zasluženi. Po tekmi pa nam ostaja grenak priokus saj smo spet zapravili lepo priložnost, da bi dosegli kakšen zadetek več in ne trepetali do zadnje sekunde, kako se bo razpletla tekma.