U - 16 - remi na Jesenicah

Jesenice, 18.4.2010

Jesenice : Šenčur Velesovo = 2:2 (1:1); Petrač, Kalan

KOMENTAR

Danes smo se na Jesenicah pomerili z borbeno in nepopustljivo domačo ekipo. Povedli smo že v 5 minuti po predložku iz kota, nato pa je igra večinoma potekala med obema kazenskima prostoroma. Po naši hudi napaki v obrambi pa so domači izenačili iz praktično edinega pravega strela na naša vrata. Nato smo imeli še nekaj priložnosti in iz ene od teh zadeli tudi prečko. V drugem polčasu pa smo ponovno zastreljali cel kup priložnosti (med drugim zadeli tudi okvir gola) in ker je v nogometu nepisano pravilo - smo seveda prejeli zadetek. V zadnjih minutah tekme pa smo imeli še kar nekaj zrelih priložnosti in na našo srečo oz nesrečo izkoristili samo eno. Tokrat smo dve pomembni točki izgubili tudi in predvsem zaradi naše neresnosti oz neodgovornosti (v mokrem in blatnem terenu ne moreš in ne smeš igrati z nogometnimi čevlji, ki so namenjeni igranju nogometa na suhem terenu) - NEVERJETNO. Že v prihodnjem krogu ponovno igramo zelo pomembno tekmo proti ekipi Doba. Tekma bo v soboto, 24.4.2010 ob 13:00 v Velesovem. Vabljeni vsi navijači.

Trener : Luka Štumberger