V zadnji minuti brez polnega izkupička

10.04.2009

Zadnja domača tekma v prazničnem vikendu je bila že v petek, ko je desetka gostila Jeseničane, ter po rezultatsko slabšem pričetku v Naklem, upala na boljši izkupiček. Takšen je bil vsaj odziv igralcev med tednom.

Tokrat sta obe ekipi ponovno »stopili na plin« že od samega začetka, tako da smo kmalu videli že prvi gol. Tokrat »B« ekipa, kapetana Žan in Tilen namreč pred tekmo žrebata katera bo » A« in katera »B«, je verjetno že v priv minuti zadela, gola se je veselil Jani. Ko je Domen v »A« ekipi zapravil dve smrtni priložnosti, se nam je pred očmi odvila prejšnja tekma iz Naklega, ko smo na koncu izgubili. No, Domen je kmalu le uspel žogi najti pot v mrežo, da pa le-ta ni preveč samevala, sta poskrbela še Nejc Končan in Žan Ovnik. Svoje je dodala še takrat dokaj trdna obramba, tako da smo tekmo lepo pripeljali do konca. »B-jevci« so prav tako večino svojega časa preživeli pred golom Jesenic, Janiju se je z golom pridružil še Žan Celar. V tekmi B ekip bi prav tako lahko gostje preko proti napadov lahko dosegli vsaj časten gol, toda obramba je ponovno vzdržala brez prejetega gola, tako kot na tekmi v Naklem.

Na drugih dveh tekmah so se gostje postavili malo bolj zaprto, na naše igralce so se med odmorom dobro pripravili. Pa vendar sta naši ekipi ponovno prvi zadeli. B ekipa je z lepimi prenosi igre prihajala pred gol, danes so vsi igralci te ekipe imeli vsaj eno priložnost za zadetek, do konca so jih izkoristili tako Žan Celar z dvema goloma, medtem, ko so en gol zadeli Nejc Trobec, Jani Dulc, ter Nel Oštir. Na drugem  igrišču pa smola A ekipe. Zopet se zgodilo nenapisano pravilo, da kdo ne da, gol dobi, na žalost fantov so  gostje v zadnji minuti odvzeli popoln izkupiček točk ter nam tri točke odpeljali na Jesenice. Žal, gol Žige Trobca je bil premalo.

Vendar smo lahko kljub temu zadovoljni, gledali smo lepe predstave naših fantov, ki so v štirih tekmah prejeli le dva zadetka, ter jih dosegli enajst. Ravno igra v obrambi, še posebej pri današnjih B – jevcih, je vzpodbudna, ni se namreč lahko v mesecu dni igranja privaditi na nov sistem igranja, katerega zahteva trener.Treningi se nadaljujejo v sredo, možno da bo v torek prijateljska tekma. O tem boste obveščeni na naši strani.


Nazaj