REALIZACIJA - ZMAGA-

26.04.2010

Mladinci so 5- krogih brez zmage v prvenstvu le občutili slast zmage.Tekma je bila odigrana v Velesovem na dobro pripravljenem igrišču.Gostje iz Doba so prišli oslabljeni, vendar so bili nevarni iz naših napak.Tokrat smo pričeli s polno zasedbo,razen Jereba ki je odslužil zadnjo tekmo prepoved igranja.V prvem polčasu smo nadzirali potek igre in bili nevarni iz prekinitve,kjer je Anže Košnik po predložku za las zgrešil okvir vrat.Proti koncu 1- polčasa so gostje ostali v igri z igralcem manj.

V drugem polčasu smo povedli iz prekinitve po predložku Jerine je zadel Medja.V nadaljevanju smo izid povišali prek Močnika.Vodili smo z rezultatom 2:0 in smo že mislili,da smo tekmo zmagali v pičlih 10min 2 -polčasa.Gostje so znižali izid iz 11m,kjer je storil prekršek Rakovec.V naslednjem napadu so gostje imeli priložnost za izenačenje,vendar je Pfeifer obranil priložnost.Kdor ne da, ga dobi in tako smo povišali izid z pravim evro golom Močnika ,ki letos trese gol vsako tekmo in upamo,da bo tudi tako v nadaljevanju prvenstva.

Igralci se morajo zavedati, da tekma traja 100MIN in ne 60min.Gostje so igrali 2- polčas z igralcem manj in bili nevarni, ker smo jim dopustili da igrajo.Obrambne naloge so nekateri igralci zanemarjali in tako dopustili gostom svobodo v fazi napada.Čestitke mladincem za zmago,ki je bila potrebna iz psihološkega vidika.Fantje so trenirali in vztrajali in tako dosegli željeno -ZMAGA-!!Ta vikend smo prosti po prvo majskih praznikih pa nas čaka najprej tekma proti Izoli v sredo doma ob 18.00.V nedeljo pa igramo v gosteh proti Ljubljani v Šiški.