U - 16

Šenčur, 5.5.2010

Šenčur Velesovo : MNK Izola = 1:2 (0:2) ; Zorman

KOMENTAR

V prvem polčasu smo ponovno nadzorovali tekmo, a samo do prvega zadetka, ki smo ga PONOVNO dobili na za res čuden način. In ti čudni načini se dogajajo iz kroga v krog in niso več samo naključje. Po prejetem zadetku pa smo popolnoma popustili in v zadnjih minutah polčasa popolnoma zasluženo dobili še drugi zadetek. Po dogovoru med polčasoma, pa je na igrišče pritekla popolnoma druga ekipa od tiste, ki je igrala v prvem polčasu. Motivirana, borbena in znižanje rezultata je bilo neizogibno. Po danem golu je igra potekala med obema kazenskima prostoroma z nekaj priložnostmi na obeh straneh. 10 minut pred koncem pa je bil prestrogo izključen še naš vratar, a smo kljub temu še vedno poizkušali zadeti vsaj izenačujoč gol. In najlepša priložnost je prišla prav v zadnji minuti tekme ko nismo zadeli iz neposredne bližine. Če bi imeli tak pristop kot smo ga imeli v drugem polčasu skozi celotno tekmo, bi se lahko veselili pozitivnega rezultata, tako pa ponovno lahko "žalujemo" za izgubljenimi točkami. Že v nedeljo pa nas čaka nova preizkušnja proti sosedom na lestvici MNK Ljubljano. Vabljeni vsi navijači.

Trener : Luka Štumberger