MLADINCI PREMAGALI VODILNO EKIPO LIGE

20.03.2019
Selekciji U 19 in U 17, ki nastopata v 2.slovenski nogometni ligi sta v nedeljo odigrali srečanji 17.kroga. V športnem parku smo gostili ekipo Brinj iz Grosupljega.
Najprej so na zelenico stopili kadeti. Gostje iz Grosupelj so hitro povedli a naši fantje se niso predali in v drugem delu rezultat izenačili. V zadnjih minutah pa kot že nekajkrat v tej sezoni prejeli zadetek in žal izgubili z 2:1.  
Nato je sledila tekma mladincev. Gostje, ki so edini poraz v tej sezoni zabeležili ravno proti Šenčurju so bili favoriti tudi na tej tekmi saj prepričljivo  vodijo tudi na lestvici mladincev. A stanje na igrišču ni potrjevalo tega saj so naši fantje z agresivno in čvrsto predstavo popolnoma onemogočili goste, da bi prihajali do priložnosti. Že v prvem delu je Šenčur povedel, strelec pa Ziherl. Vodstvo ni trajalo dolgo saj so gostje izenačili še pred odmorom. V drugem delu pa novo vodstvo Šenčurja, iz 11.metrov je zadel Sankovič. Za veliko zmago in veselje lepega števila gledalcev v športnem parku pa je poskrbel Šink, ki je zadel za končnih 3:1. Zanimivo in na trenutke grobo srečanje  sta zaznamovala tudi dva rdeča kartona, po eden na vsaki strani. Mladinci so tako skočili na drugo mesto na lestvici. Na skupni lestvici pa ekipi še vedno zaseda odlično četrto mesto. 
V soboto se ekipi odpravljata v Koper. 
Čestitke!

Nazaj