Turnir U12 - 23.maj

14.05.2010

Turnir U12 ima v Šenčurju že lepo zgodovino. Poteka vsako leto domala v istem terminu, nedelja v drugi polovici meseca maja tako gosti ekipe iz domala cele Slovenije. Od NK Britof, ki je bil zmagovalec prvega turnirja do lanskoletnih zmagovalcev ND Triglav iz Kranja (branijo naslov tudi letos), so vmes nastopale in zmagovale ekipe iz vse Slovenije: NK Domžale, NK Ljubljana, NK Mura, NK Brinje. Letos bo turnir prvič obarvan tudi z mednarodno udeležbo. Predstavili se nam bosta dve italijanski ekipi.

Turnir pomeni velik organizacijski zalogaj, kot vsako leto na pomoč priskočijo starši naših otrok, ki bodo na tunirju nastopili (letos dve naši ekipi). Na krajšem sestanku so bile že razdeljene prve naloge, ekipa staršev pripravlja tudi srečolov, nagrade zanj pa lahko do sredine prihodnega tedna prispevajo tudi starši ostalih ekip našega kluba.

V pričetku tedna bomo objavili razpored turnirja, kot rečeno letos prvič mednarodnega. Verjamemo, da bomo vsi, ki bomo priskočili na pomoč k organizaciji turnirja dali vse od sebe, tako da bodo sodelujoči iz Šenčurja odhajali zadovoljni. Zmagovalci verjetno še posebej!


Nazaj