ZMAGA ZA FINALE POKALA IN PRVENSTVENI PORAZ NA BLEDU

23.04.2019
Članska ekipa je med tednom odigrala pokalni obračun z Kranjsko Savo in ga po  11 metrovkah tudi dobila. Redni del se je končal z 1:1, potem ko je Kokalj v drugem delu izenačil. Pri izvajanju kazenskih udarcev pa se je izkazal naš vratar Ibrahimagič, ki je obranil dva pomembna strela in tako Šenčur popeljal v finale pokalnega tekmovanja s tem pa tudi uvrstitev v pokal Slovenije, ki se začne v mesecu avgustu.  Tinex Šenčur se bo v finalu pomeril z Bledom.
V soboto pa je članska ekipa gostovala na Bledu. Po zmagi v prejšnjem krogu nad drugo uvrščeno Ivančno Gorico se je ekipa  Šenčurja odpravila na Bled z lepo popotnico. A tokrat drugačna slika. Pri rezultatu 0:0 je imela ekipa Tinex Šenčurja še izjemno priložnost za vodstvo a je domači vratar strel iz 8 metrov Dolžanu  ubranil.  Domači so hitro odgovorili. Po napaki našega vratarja so povedli z 1:0. Do polčasa je Bled vodil že s 3:0. V drugem delu je znižal Šmid, takoj za tem bi sodnik moral dosoditi tudi najstrožjo kazen za Šenčur a je žal ni in domači so do konca zadeli še dvakrat in se veselili visoke zmage z 5:1. Tinex Šenčur ostaja na osmem mestu, v soboto v Športnem parku gostimo  Savo.