Na pragu prve lige

31.05.2010 Dobro in organizirano delo naše nogometne šole prepoznavajo tudi drugod in logična posledica je, da slej ko prej pride tudi do odmevnega rezultata. Enega odmevnejših pa lahko dosežejo starejši dečki, ki so si izborili kvalifikacije za vstop v Prvo državno ligo U-14!! Naredili bomo vse, da se tja tudi uvrstimo, če pa ne bomo uspešni bomo po športnem boju čestitali nasprotnikom za uspeh. Vendar se fantje zavedajo pomembnosti srečanja in na igrišču bodo dali vse od sebe, da Šenčurju in Velesovem prinesejo prvega prvoligaša! Veselimo se srečanj in morebitnega uspeha predvsem pa dejstva, da imamo skupaj z Velesovim dobro generacijo nogometašev. Pomembno pa je spoznanje, da strokovno in načrtno delo že daje prve rezultate in tudi morebitni neuspeh ne bi bil katastrofa, ker smo prepričani, da je nastopanje v prvi državni ligi v kategeriji U-14 le še vprašanje časa. Zato že sedaj fantom in trenerju čestitke in stisnjene pesti za srečo. pokazali ste, da ste pravi, kar je najpomembnejše in če ne bo uspelo vam bo pač eni izmed prihajajočih generacij. Srečno!!