Mladinska ekipa je odigrala prijateljsko tekmo

16.04.2009

Prijateljska tekma s prvoligaško ekipo Triglava, katera dokaj visoko kotira v 1.SML, je služila kot odlična priprava pred naslednjim prvenstvenim nastopom naše mladinske ekipe. Zanimivo je to, da sta pretekli vikend obe ekipi na gostovanjih zmagali z rezultatom 4:2 (Triglavani v Mariboru, naši pa v Izoli). Domača ekipa ni nastopila v popolni zasedbi, saj so nekateri igralci nastopili za njihovo člansko moštvo, ki je na glavnem igrišču igralo pokalno tekmo tako, da so bili nekateri njihovi igralci, kateri sicer igrajo nekoliko manj, še toliko bolj motivirani. Naša ekipa je tekmo odigrala zelo dobro. Res je, da so bili domači nekoliko več pri žogi in bolj napadalno usmerjeni, a nekaj lepih priložnosti za zadetek so si priigrali tudi naši fantje: Traven, Košnik, Jurhar, po prodoru Kelemana in podaji pred gol, kjer se je nahajal Pečnik Anže pa se je zatresla tudi domača vratnica. Na drugi strani so bili domači napadalci bolj učinkoviti, saj so praktično kaznovali vsako napako naše ekipe. Rezultat 5:0 (2:0). Za našo ekipo so igrali: Pečnik Matic, Kuburič Semir, Frantar Primož, Potočnik Aljaž, Jurhar Žiga, Zečevič Mišo, Dončič Aleks, Lazovič Slobodan, Keleman Borislav, Košnik Anže, Traven Tomaž, Pečnik Anže,Korbar Aleš, Korošec Rok in Žlebnik Tilen.

V soboto 18.04. ob 11:00 uri igra naša mladinska ekipo prvenstveno tekmo s Savo v Stražišču.    Vabljeni !