Lep začetek v nogometni vikend

17.04.2009 Kot je že v navadi, vikend tekem pričneta ekipi, ki igrata v 1. in 2. ligi U10. Ekipi U9 in U10 sta v tekmah proti Triglavu in Alpini zabeležili dobre rezultate, zato lahko  z optimizmom zremo naprej, saj je v ekipah, kjer skupaj trenira in igra kar 32 igralcev, ki bodo ob pravem pristopu, zavzetem treniranju in podpori staršev, lahko postali dobri nogometaši, ki bodo lahko nastopali tudi v slovenskem prostoru.

Težko je tokrat katero ekipo posebej izpostaviti, saj sta obe ekipi prikazali lep nogomet, pa vendar, starejša ekipa U10 se tokrat vrača iz težkega gostovanja iz Žirov s polnim izkupičkom, domačinom niso pustili niti točke. Domačine so premagali 2:1, 4:2, 3:0 in 5:0, večina zadetkov je bilo naravnost fantastičnih, saj se jih ne bi sramovali niti igralci, ki igrajo v najboljših evropskih ligah. Pajčevine Žirovskih golov so dobesedno pomedli: Žan Celar 4x, Jani Dulc 2x, Trobec Žiga 2x, ter Žan Debeljak, Nejc Končan, Žan Ovnik, Jan Sernc, Domen Družinec in Žan Vehovec po 1x.

V četrtek so novih sedem točk osvojili tudi devetletniki, leto starejše nasprotnike, ekipo Triglav Podgorje B, so dvakrat premagali (1:0, 4:1), igrali neodločeno (0:0), ter enkrat izgubili (1:3). Ekipa se letos pripravlja v 2. ligi, že  naslednjo sezono jo bomo lahko spremljali v najboljši gorenjski ligi, kjer bodo lahko uspešno nasledili tokratne junake iz Žirov.

Čestitke vsem fantom.