Kadeti in mladinci prvič doma

25.08.2010

Prvi točki sta vknjiženi na lestvici 2. SML in SKL. Pred tekmo smo kot pravi športniki, ki gremo vedno na zmago, želeli sicer več, na koncu pa sta rezultata in po dve točki vsakemu klubu popolnoma pravični. Danes ob 16.30 in 18.30 nam v goste prihajata ekipi MNK Ljubljana, ki v prvem krogu svojih tekem nista odigrali. V mladinski ekipi so vsi igralci razen poškodovaneg Korbarja pripravljeni na pomembno tekmo, trener Šabotič pa od igralcev zahteva večjo zbranost v fazi obrambe, saj tekmo z dobljenimi tremi zadetki težko zmagaš. Zanimivost dosedanjih obračunov med mladinskima ekipama je ta, da gostje iz Ljubljane še nikoli niso prispeli v Šenčur, tako da smo tekmi zmagali brez boja s 3:0. Danes tekma zagotovo bo, za točke pa se bo potrebno zelo potruditi.

Tudi kadeti bodo morali pokazati vse svoje znanje. Varovanci trenerja Štumbergerja so prvi polčas v Britofu imeli več od igre, v drugem pa tudi zaradi izključitve Okorna - odsoten bo eno tekmo, bolj zapirali prostor okrog svojih vrat ter manj ogrožali nasprotna vrata.

Od obeh ekip si lahko nadejamo lepega nogometa, tudi oba trenerja sta pred današnjim obračunom optimistična. Vsi navijači vabljeni v Športni park Šenčur.


Nazaj