Zmaga mladincev

26.08.2010

Mladinska ekipa MNK Ljubljana  je včeraj prvič v treh sezonah prispela v Športni park Šenčur, tokrat vsaj (le) z 11 igralci. Zanimivo, da rezultat ostaja nespremenjen, če so do sedaj mladinci zmagali brez boja s 3:0, so se tokrat morali za zmago s 3:0 bolj potruditi.

Igralci so že s prihodom na tekmo pokazali, da so prava ekipa. Vsi so na tekmo prispeli istočasno, nov kapetan Tilen pa  je še poskrbel, da so fantje prišli enotno oblečeni. Lepa gesta našega vratarja, ki se je pred pričetkom prvenstva vrnil "domov".

Gostje so se osredotočili zgolj na obrambo vrat, ter z dolgimi podajami skušali doseči zadetek. Z nekaj neposrečenimi potezami v obrambi jim je to skoraj uspelo, venar pa je Žlebnik pa je zaklenil gol. Na nasprotni strani sta bila zelo aktivna oba bočna igralca Čebulj in Krupljanin, njune podaje pred gol pa ne Košnik in ne Petrač nista uspela preusmeriti v gol. Malo pred istekom polčasa je sodnik pokazal na belo točko, Medja pa je hladnokrvno dosegle svoj drugi letošnji zadetek. Kmalu po začetku drugega polčasa pa nov zadetek, Tokrat je bil strelec Petrač. Gostom so nekoliko popustili živci, že tako maloštevilčno ekipo sta morala predčasno zapustiti še dva igralca. Vezna linija s Planinškom in Kusičem, ter še tokrat  z zelo aktivnima Liparjem (menjal Čebula) in Rakovcem je napadalcema pripravila kar nekaj priložnosti le eno pa je ponovno Petrač pretvoril v zadetek. Gostje so poskušali le še z dolgimi žogami, ki pa so bile lahek plen za Vidmarja in Vrhovška (vrnil se je po poškodbi). Trener Šabotič je v dobrem mesecu dni, kolikor dela z ekipo, naredil veliko, pa vendar, sam ostaja skromen in napoveduje še več garanja na  treningih. Verjamemo, da mu bodo fantje sledili. Že v soboto pa mladinsko ekipo čaka še druga od treh ljubljanskih ekip, še lani prvoligaš Slovan.

 


Nazaj