Uspešna nogometna šola

11.10.2010 Marsikaj se je v zadnjih letih spremenilo na bolje in veseli smo, ko ugotavljamo, da imamo v Šenčurju postavljen strokovni program z odličnimi rezultati dela. Pa tu ne mislimo samo tekmovalne rezultate, ki so prav tako spoštovanja vredni ampak predvsem na dejstvo, da smo uspeli strokovne cilje postaviti pred tekmovalne, ki so še vedno prisotni imajo pa takšno veljavo, kot jo morajo imeti v zorenju mladih nogometašev. Vzgajamo športne osebnosti, ki želijo zmagati na vsaki tekmi in trenerje, ki jim postavljajo visoke cilje ob klubski podpori brez pretiranih rezultatskih pritiskov, ki otrokom ter mladini zagotavlja prijetno, varno in vzpodbudno učljivo nogometno okolje. Ne ukvarjamo se z drugimi filozofijami in ne sanjamo zmag za vsako ceno proti konkurenci, ki jo izjemno spoštujemo pa naj bo to najboljši ali najslabši klub regije. Prav vsi se trudijo za napredek nogometa in iz najmanjših sredin velikokrat zablesti talent, ki brez dela v manjšem klubu nikoli ne bi našel poti na nogometno igrišče. Mi razvijamo svoj način nogometne filozofije, ki ima temelje v sodobnih nogometnih spoznanjih in veseli smo, da imamo tudi tekmovalne rezultate s katerimi se lahko pohvalimo. Fantom pa čestitke za dosedaj pokazano na igriščih in le tako naprej tudi iz naših vrst bodo v prihodnje izhajali vrhunski nogometaši!