V "derbiju" lige U-10 več točk Šenčurju

23.04.2009

Zaradi petkovega igranja članske ekipe, je bila tekma 1. lige U10 med našo ekipo, trenutno 3. na lestvici in drugo ekipo Triglava, ki so 4.,  na našo željo odigrana že včeraj. Za to gesto se gostom iskreno zahvaljujemo.

Zato pa ni bila ekipa prav nič "zahvalna" na igrišču. Gostom so naši desetletniki, ki so od večine naših, ne od vseh, mlajši za eno leto, prepustili le eno točko. Čeprav nam včeraj igra nikakor ni stekla, bilo je preveč netočnih podaj, smo uspeli z lepimi protinapadi zadevati gol gostujočih vratarjev. V tokratni A ekipi so za zmago 3:0 zadeli Domen,Gašper in Žan Vehovec, ki je že na drugi tekmi zapovrstjo zadel pravi eurogol. Na drugi tekmi B ekip, so za končnih 3:1 gole zadeli Nel, Žan Celar in Jani.

Drugi tekmi sta bili veliko bolj izenačeni, gostje so naši B ekipi povzročali težave po krilnih položajih, vendar smo preko Žana Debeljaka le uspeli povesti. Po golu se je ekipa preveč zadovoljila z vodstvom, kar so triglavani začutili in pritisnili na gol, ter kmalu tudi rezultat izenačili, ki se do konca ni spremenil. Ostalo je pri 1:1. A ekipa pa je tokrat po Žireh že drugič zapored zmagala obe tekmi, za minimalno zmago je uspel zadeti Žiga Trobec, ki je kljub slabemu počutju prišel na tekmo in se tako kot včeraj prav vsi igralci trudil po svojih najboljših močeh.

Sedaj nas čaka krajši tekmovalni post, ekipa je uvrščena visoko, s čimer se ne smemo zadovoljiti, saj je bila včerajšnja nekoliko slabša igra dober opomin, pred nadaljevanjem. Pa vendar, tudi velike ekipe zmagujejo slabšo igra.


Nazaj