S turnirji so začeli tudi najmlajši

23.04.2009

Včeraj so s spomladanskimi turnirji v kategoriji U8 začeli tudi naši najmlajši. Ekipa pod vodstvom trenerja Roberta Peternelja se je odpravila na Bled, pa ne na slastne kremšnite, temveč preveriti svojo nogometno pripravljenost.

Na Gorenjskem so ekipe U8 razdeljene na 6 skupin, v vsaki so 4 ali 5 ekip, ki se v vsej sezoni srečajo 7-krat, zmagovalci skupin pa se bodo 6. junija pomerili med seboj in odločili gorenjskega prvaka. Zadnji dve leti se naš klub uvršča v finale, pred dvemi leti je bila ekipa današnjih desetletnikov druga, lani pa ekipa sedanja U9 tretja.Tudi letos gre našemu podmladku odlično, ekipi U8 sta vodilni v svoji skupini, tudi finale fantom ne more več uiti.

Prav nič drugače ni bilo včeraj na Bledu, v idiličnem okolju pod Blejskim gradom so kot že rečeno nastopile naslednje ekipe: Bled, Kranjska Gora ter Šenčur A in B.
Na turnirju so ekipe prikazale dopadljiv nogomet, zmagovalec turnirja je bila z veliko premočjo ekipa Šenčurja A, ki je v medsebojnem dvoboju z ekipo Šenčurja B odločila zmagovalca turnirja.

Ob tem se zahvaljujemo staršem, ki so si lepo spomladansko popoldne utrgali za spremljanje svoji sinov na Bledu.

Rezultati:

Šenčur A : Kranjska gora 9:1

Šenčur A : Bled 9:0

Šenčur A : Šenčur B 4:2 

Šenčur B : Kranjska gora 6:0

Šenčur B : Bled 1:0

Šenčur A : Šenčur B 4:2

 


Nazaj