Veše na NIKE CUP-u

27.02.2011

Zadnja ekipa, ki je nastopila na tem prestižnem tekmovanju, lahko bi rekli, da bo zmagovalec slovenskega tekmovanja sodeloval na neuradnem svetovnem klubskem prvenstvu, je bila ekipa fantov, ki so danes že mladinci. Takrat je bila za tekmovanje dovolj le prijavnica, danes je za udeležbo natem tekmovaju potrebno biti med 8 najboljšimi ekipami zahodnega dela 1.Lige U14. Vabilo na to tekmovanje, si je ekipa pod vodstvom Ive Levstka prislužila z odličnim 7.mestom v jesenskem delu prvenstva.

Prejšnji teden se je ekipa mudila na mini pripravah v Slovenski Istri, kjer so fantje poleg treningov odigrali še dve tekmi. Med tednom so gostovali v Radomljah, kar je bila obenem zadnja tekma pred današnjim tekmovanjem v Domžalah. Ekipo so zapustili Marjanovič Jan ter Potočnik Domen (oba prestopila v Triglav, želimo jima veliko sreče, znanje imata), ter Drolc Jaka, ki bo spomladi nosil dres naše mlajše ekipe. Naspotniki Veš (popularno ime za Velesovo - Šenčur) bodo še Domžale, Koper, ter Interblock, torej same močne ekipe. Dajmo Veše!!