Starejši dečki na Primorskem

05.03.2011

V Sežano pa bodo danes zagotovo odpotovali starejši dečki, ekipa, za katero velja, da je v najboljši slovenski ligi najprijetnejše presenečenje. Jeseni je združena ekipa Velesovo - Šenčur z odličnimi predstavami na svoj konto vpisala kar 27 točk, s čimer so si zagotovili miren spomladanski del prvenstva. Vsi,ki dobro poznajo te fante ter trenerja pa vedo, da bodo v spomladnskem delu prvenstva naredili vse, da bodo ubranili visoko 7.mesto, ki jih uvršča ob bok najboljšim slovenskim ekipam. Seveda pa se zavedamo, da so zmage ter točke minljive, večina fantov se bo že jeseni morala ponovno dokazovati, takrat  v kategoriji kadetov. Mlajši igralci letnika 1997 (Tominc, Celar, Kern in Lipar) bo v naslednji sezoni predstavljalo okostje ekipe, kateri se bodo pridružili še njihovi vrstniki,ki pod vodstvom Milana Gogiča tekmujejo v gorenjski ligi. Tako kot lani, ko smo letošnjo ekipo v prvi ligi dodatno okrepili,se tudi letos že oziroma za perspektvinimi igralci iz cele Gorenjske, ki bodo novim Vešam dodali prepotrebno kvaliteto za nastopanje v prvi ligi starejših dečkov.