Devetletniki s 4 točkami odhajajo na počitnice

25.04.2009

Tudi U9 je odigrala svojo zadnjo tekmo pred prvomajskimi počitnicami. V Lescah so tokrat prvič v spomladanskem delu prvenstva točkovno izgubili, domačini so osvojili 7 točk, naša ekipa pa tokrat 4. Na krajšem in ožjem igrišču se ekipa nekako ni znašla, veliko težav smo imeli v obrambi, kjer smo nasprotne napadalce slabo pokrivali, ki so tako tudi s streli od daleč (na tem igrišču je to že polovica) poskušali presenetiti naša vratarja.

Zmaji so se tako v prvi tekmi kmalu znašli v zaostanku, po nekaj neuspelih akcijah so domačini po kazenskem  strelu povišali na 2:0. Tigri so v prvi tekmi bili boljši v igri, na koncu pa tudi zaradi neizkoriščenih priložnostih dobili točko, za katero sta gola dosegla Tilen in Tadej.

V drugi tekmi so Tigri odigrali podobno kot Zmaji v prvi, le da kakšnih večjih priložnosti ni bilo, medtem ko so domačini dvakrat uspeli premagati Luko v vratih. Zmaji so bili v drugo boljši od igralcev Lesc ter tako prinesli nove tri točke. Gole so dosegli Gašper dva, ter Urban in Filip po enega.

Vsi igralci, ki med prazniki ne boste odšli kam daleč imate trening v torek in četrtek ob 18.00.

Za prevoz na tekmo bi se zahvalili staršem,ki so se znali hitro in učinkovito organizirati.

trener


Nazaj