U-16 - neporaženi iz Ljubljane

Ljubljana, 20.3.2011

MNK Ljubljana : Šenčur Velesovo = 1:1 (0:0); Šubic

KOMENTAR

Končno se je pričelo - bi lahko rekli, prvenstvo namreč. Na prvi tekmi pomladi, smo zasluženo osvojili točko, a kaj lahko bi tudi tri oz nobene tako, da je remi kar pravičen. V prvem polčasu je igra potekala med obema kazenskima prostoroma, a več pravih priložnosti smo imeli mi, a kaj ko tega nismo znali izkoristiti. Med polčasoma smo napravili nekaj rotacij znotraj ekipe in se postavili še bolj napadalno, saj smo videli, da tekmo lahko zmagamo. Pred našim zadetkom, smo ponovno zapravili kar nekaj obetavnih akcij, nato pa smo le zadeli. Po zadetku pa smo se nerazumljivo pomaknili v obrambo in zadetek domačih je dobesedno visel v zraku. Če smo se nekaj časa še uspeli braniti, pa so domači po hitrem protinapadu zasluženo izenačili. Po prejetem zadetku pa smo ponovno vzpostavili ravnotežje in si pripravili kar nekaj priložnosti za zadetek, a tudi iz najbolj čistih situacij nismo znali zadeti. Na koncu lahko rečemo, da je bil remi kar pravičen. Naslednjo tekmo igramo v Šenčurju in sicer v nedeljo, 27.3.2011 ob 14:00 v Šenčurju (Slovan). Navijači vabljeni!!!!

Trener : Luka Štumberger