Prvenstvena zmaga članske ekipe nad Kamnikom

24.04.2009

Članska ekipa Tinex Šenčur je v domačem športnem parku v 21. krogu gostila ekipo Kamnika. Domača ekipa je že od prvega sodniškega piska krenila silovito v želji po hitrem zadetku, po terenski premoči je ekipa v peti minuti povedla z 1:0. Po lepi akciji je z leve strani Babič poslal predložek v kazenski prostor, kjer je Blagojevič lepo prišel pred branilca in zadel z glavo gostujočo mrežo. Po zadetku je domača ekipa prevzela terensko pobudo na igrišču in nanizala še nekaj lepih priložnosti, ki pa jih ni znala kronati z zadetkom. Ekipa Kamnika se je uspešno branila in prežala na protinapade. Svojo vztrajnost pa bi prav lahko kronali z zadetkom ob koncu prvega polčasa, vendar pa je odlično delo opravil domači vratar Curanovič in ohranil mrežo nedotaknjeno.

Kmalu po začetku drugega polčasa v 57minuti je gostujoča ekipa Kamnika dosegla zadetek  in izenačila izid na 1:1 po napaki domačega vratarja. Zadetek v mreži je prebudil domače igralce ki so prestavili v višjo prestavo kar se je kmalu tudi odrazilo na rezultatu. V pičlih petih minutah je Stanko najprej v 62 minuti povišal rezultat na 2:1 in nato še v 67 minuti z glavo z neposredne bližine vrat na 3:1. Fantje so nadaljevali v nespremenjenem ritmu in ni bilo potrebno dolgo čakati na povečanje prednosti na 4:1. Zadetek je prispeval Ovčina z bele točke v  72 minuti po prekršku nad Stankom. Po še kar nekaj priložnostih je končni rezultat v 74 minuti na 5:1 postavil Blagojevič, z glavo na kratek vratarjev kot po predložku z leve strani. Ekipa Kamnika se je celo tekmo trudila vendar ni bila kos razpoloženi in dobro pripravljeni domači ekipi.

Fantom lahko čestitamo za prikazano igro in kopico lepih priložnosti, ki so navduševale gledalce. Čestitke tudi strokovnemu vodstvu.