Brez točk iz Slovenske obale

04.04.2011

Obe ekipi, ki nastopata v 2.SML in 2. SKL, na  gostovanju v tokrat vroči Izoli nista osvojila niti točke, s čimer se nadaljuje slab spomladanski niz. Mladinci, tokrat številčno oslabljeni, so v prvem polčasu čvrsto držali najmanj točko, saj si domačini niso priigrali večje priložnosti. Na nasprotni strani je Čebulj že premagal domačega vratarja, žal pa ne tudi branilca, ki je žogo izbil z golove črte. V drugem polčasu pa slabih 8 minut, ko so domačini kar trikrat zadeli mrežo Žlebnika, ki je bil ob strelih brez moči. Šele po tretjem zadetku so se fantje prebudili, imeli več od igre, vendar bili nenevarni za domačo ekipo, ki je popolnoma zasluženo osvojila vse tri točke.

Igralcem je tako ostal le žalostna pot domov, novica, da je njihov soigralec Domen Košnik, nastopil za člansko ekipo Triglava pa upanje, da bodo nekateri  že kmalu lahko nastopili za (vsaj) našo člansko ekipo. Še prej jih čaka veliko tekem spomladanskega dela prvenstva, ter že v torek polfinale gorenjskega pokala v Železnikih