V maju tudi turnir za mlajše dečke

05.05.2011

Čez približno 14 dni, natančneje v nedeljo 22. maja bo klub organiziral že 8. turnir v kategoriji mlajših dečkov. Idejni vodja je bil torej pred osmimi leti trener našega kluba Milan Gogič, turnir pa je v vseh teh minulih letih pridobil na veljavi, saj se je udeležilo lepo število ekip iz cele Slovenije, lani tudi dve iz sosednje Italije. V časih, ko klubi gledamo(jo) na vsak evro, je težko pričakovati, da se bo na raznih turnirjih po Sloveniji kar trlo ekip, vsi klubi termine svojih ekip za udeležbo na turnirjih skrbno načrtujejo. Pa vendar, upravičeno lahko pričakujemo, da bomo tudi letošnji turnir pripravili tako kot doslej, kar je najpomembneje, da se ekipe in igralci zadovoljni vračajo domov.

Tudi tokrat bomo s pomočjo pridnih staršev pripravili srečelov, nagrade zanj pa lahko prispevajo vsi igralci vseh naših ekip, oziroma jim na pomoč priskočijo njihovi starši. Tradicija gre tako naprej iz generacije v generacijo, na koncu koncev bodo najbolj zadovoljni naši igralci.

Ob tej priložnosti ponovno vabim klube, vabila so prejeli domala vsi slovenski klubi, letos tudi ekipa iz Nemčije, da se turnirja udeležijo, organizatorji se bomo potrudili, da se bodo domov zadovoljni vračali vsi, ne samo zmagovalci ter prejemniki nagrad. Prijave zbiramo na klubski naslov oltfodvsAu.3/ofu ali na tel.št. 031/316-535 (Robi Zorec),kjer dobite vse potrebne informacije.


Nazaj