Desetka končuje s tekmovanjem

02.06.2011 Drugo mesto na lestvici je že zagotovljeno pred zadnjim krogom in fantje si zaslužijo velike čestitke za vse, kar so prikazali na terenu. Bistveno je spoznanje, da smo napredovali in je med nami kar nekaj nogometnega talenta. Nismo na silo lovili rezultatov ampak smo se predvsem posvečali nogometnemu napredku. Morda bi ob večji zagrizenosti za točkovni izkupiček res imeli še kakšno točko več ampak potem bi verjetno manjkala kakšna nogometna izkušnja in tehični element manj, ki smo ga preizkušali v tekmovalnih pogojih tudi na račun slabšega rezultata. Iz porazov smo se učili in napredovali, zmag pa je bilo dovolj za pozitivno vzdušje. Drugo mesto v Gorenjski ligi, zmaga na domači zimski ligi, najboljša gorenjska eipa na Cordial cupu so rezultati kateri so nas razveselili, stroko pa je prepričal napredek posameznikov v nogometni igri. Pohvala gre tudi staršem, ki so nam omogočili, da se učimo in nam dovolili tudi slabši dan in napake na igrišču, ki so osnovni pogoj za prehod na višjo raven znanja. Hvala vsem, ki so navijali za nas. Konec tekmovanja pa ni nikakršna prelomnica, saj je učenje konstanten proces, ki se nadaljuje tja do članske ekipe in čez.