Junij za stroko

15.06.2011 Trenerji smo "lahko pokvarljiva roba" in vsako sezono doživljamo spremembe na strokovnih mestih. Nekateri izgubijo motiv, drugi spet niso zadovoljni z rezultati, tretji dobijo boljše ponudbe ali jim postane nogometna vsebina v breme namesto veselje. Vsak je nadomestljiv, dobra organizacija kluba pa se kaže v neokrnjenem delu športnih programov in Šenčur dokazuje, da je prerasel v klub z jasno vizijo in realnimi pričakovanji. Najprej zahvala dosedanjemu profesionalcu Robertu Zorecu za izvrstno delo in požrtvovalnost v naši sredini saj je velik del napredka ležal prav na njegovih ramenih. Razhajamo se z dobrimi občutki in stisnjeno roko v zahvalo za velik vložek pri vodenju vedno bolj cenjene nogometne šole našega kluba. Prav tako ohranjamo stike tudi z Lukom Štumbergerjem, ki nima več časa za delovanje v nogometu saj ima preveč poslovnih obveznosti. Oba pa sta vedno dobrodošla v prostorih našega kluba. V klub pa prihajajo novi trenerji, ki bodo pisali nadaljevanje dobro začrtane nogometne poti ND Šenčurja. Ta ne bazira samo na rezultatih ampak predvsem na strokovnem delu. Velik del nalog je v tem prehodnem obdobju nase prevzel neumorni Milan Gogič, ki skupaj z Bojanom sestavljata nov mozaik strokovnih sodelavcev in ob tem še enkrat opomnimo, da ima pri nas za strokovna vprašanja prvo besedo nogometna stroka spoplonim zaupanjem in podporo vodilnih delavcev predvsem Bojana Vidmarja in tak ustroj se kaže za pravilnega.