Namesto nas joče nebo.

29.04.2009

Športne panoge se po pogojih za delo zelo razlikujejo.Tako nogometašem, ki imajo vse aktivnosti na prostem pod milim nebom letošnja pomlad ne prizanaša z vremenom.
Ob tako obilnih padavinah pa je še posebej pomembno s kakšnimi vadbenimi površinami posamezni klubi razpolagajo.
Vse pogosteje se nam ob celo tednskih padavinah večkrat poraja vprašanje kam z vsemi ekipami?Kako izpeljati vse aktivnosti?Kje odigrati več tekem v enem vikendu?
V letošnji sezoni se prizori na spodnjih slikah vse prevečkrat ponavljajo tako, da bomo morali določene aktivnosti v smeri izbolšanja pogojev dela  pravgotovo pospešiti.

Slika 1 prikazuje današnji trening članov na pomožni površini za " Visoškim" golom

Slika 2 prikazuje vadbeno površino za garderobami

Slika 3 prikazuje površino za rening pri golu za dvorano

Slika 4 glavno igrišče, edina površina, ki je primerna za normalno delo nogometnega kluba vendar je na razpolago samo za uradne tekme in treninge ob suhem vremenu.

Nogometni klub z desetimi ekipami, s člani tik pred uvrstitvijo v 2.SNL, z mladinci in kadeti v 2.SNL in brez pomožnega igrišča normalnih demenzij je sigurno primer brez primere.

Zato že sedaj veselimo začetek gradnje manjšega igrišča z umetno travo, da vsaj mlajše člane našega kluba (preko 100 do 12 leta starosti ) rešimo blata do kolen, njihove mamice pa vsakodnevnega pranja.

Vsem ostalim pa zahvala za vstrajanje in nastopanje v šenčurskem dresu v težkih pogojih dela  z željo, da skupaj nadaljujemo začrtano pot in ustvarimo boljše pogoje za prihajajoče generacije.

 

 


Nazaj