Začenjajo tudi najmlajši

03.09.2011 Odlično vzdušje na igrišču NK Kranj, ki ga še vedno nostalgično imenujemo Zarica je mladim otrokom pričaralo lepo nogometno popoldne. Poudarek je bil na nogometni izkušnji in trenerji so se držali načela naj tekmujejo otroci, odrasli pa jim pomagamo pri tem tako, da jih ne obremenjujemo s pritiski iz strani. Učinek je bil velik saj je bilo vidno veliko predrznosti v igri posameznikov, ki so se izkazali z lepimi potezamio. Veseli smo, da so v teh potezah prednjačili prav naši igralci, ki so se ob treh zmagah in samo enem remiju brez prejetega zadetka največkrat veselili. Za spomin so prejeli medalje prav vsi in dan je bil izpolnjen s strani otroških pričakovanj, Med odraslimi pa ni bilo nobenih napetosti. zato si prireditev zasluži čisto desetko kakor tudi naši mladi nogometaši za kopico zadetkov in lepih akcij. Koga smo premagali in koliko ni pomembno saj je vsaka nogometna izkušnja le pot zorenja mladega nogometaša preko zmag in porazov. Tokrat smo bili zmagovalci mi in vsi otroci, ki so stopili na igrišče.