Razburljiv teden za člansko ekipo

09.09.2011

Razburljiv teden za člansko ekipo

Po enotedenskem oddihu v 2. SNL , ko zaradi reprezentančnega premora na razporedu ni bilo tekem, člansko ekipo Gramin Šenčur v prihodnjem tednu čakata dve izjemno pomembni tekmi.

Najprej se v soboto 10.9. ekipa odpravlja na težko gostovanje v spodnjo Šiško, kjer se bodo pomerili s trenutno tretjeuvrščeno ekipo Bravo 1 Interblock. Obe ekipi sta v dosedanjih tekmah z dvema zmagama in enim remijem zbrali enako število točk (7). Trener članske ekipe Brane Pavlin je »reprezentančni premor« izkoristil za dobro pripravo igralcev za prihajajoče preizkušnje, fantje pa so v začetnih 4 krogih 2. SNL dokazali, da znajo igrati dober nogomet in da se v letošnjem tekmovalnem letu lahko nadejamo dobrih tekem in posledično tudi rezultatov. Ekipa Bravo 1 Interblock je v letošnjem letu sicer nekoliko spremenila svojo zasedbo, saj so klub zapustili nekateri nosilci lanskoletne ekipe, vendar pa kljub temu na njihovem domačem igrišču v drugoligaški konkurenci vedno veljajo za favorite.

Na sredini drugega tedna pa bo za člansko ekipo Garmin Šenčur na sporedu že druga zelo pomembna tekma, saj se bodo v 2. krogu Hervis pokala Slovenije na domačem igrišču v Športnem parku Šenčur pomerili z Nafto. Datum in ura pokalne tekme bo znana naknadno.

V soboto držite pesti za naše fante, v naslednjem tednu pa lepo vabljeni v Športni park Šenčur na ogled zanimive tekme s prvoligašem iz Lendave.


Nazaj