Tokrat je padel tudi prvoligaš

17.09.2011

Tokrat je padel tudi prvoligaš

Športni park Šenčur je v sredo 14.9. ponovno pokal od veselja, saj članska ekipa Garmin Šenčur nadaljuje z odličnimi igrami in še naprej dosega zelo dobre rezultate. Tokrat je bila na sporedu tekma 2. kroga pokala Hervis Slovenije, nasprotnik pa prvoligaška ekipa lendavske Nafte.

Kljub uglednemu nasprotniku se domači fantje tekme niso ustrašili in na papirju močnejšemu nasprotniku takoj pokazali, da danes v Športnem parku Šenčur ni prostora za njihovo veselje napredovanje v naslednji krog.

Že takoj na začetku tekme je bilo videti, da si obe ekipi želita doseči zmago in se uvrstiti v četrtfinale pokalnega tekmovanja. Tekma je bila tako skozi celotno srečanje zelo zanimiva in napeta, z veliko priložnostmi za zadetek na obeh straneh, vendar pa po koncu tekme vendarle lahko mirno rečemo in zapišemo, da je imela domača ekipa Garmin Šenčur nekoliko več zrelejših priložnosti za zadetek. Eno izmed teh je izkoristil naš napadalec Denis Čatič, ki je v eni izmed akcij zabil pravi evrogol v slogu Milenka Ačimoviča, saj je približno 40 metrov od gostujočega gola najprej sprejel visoko žogo in se znebil gostujočega igralca, potem pa se nenadoma odločil za strel iz razdalje in z močnim lobom presenetil gostujočega vratarja. Žoga je tako končala v mreži, domači pa s tem zadetkom prišlo do odmevne, vendar povsem zaslužene zmage.

Garmin Šenčur 1:0 Nafta

Čatič 71.

Garmin Šenčur se je s to zmago prebil med najboljših osem ekip v državi in tako v četrtfinalu Hervis pokala Slovenije, kjer bosta na sporedu že dve tekmi, čakajo na naslednjega nasprotnika (možni nasprotniki so: Rudar Velenje, Interblock, Zavrč, Gorica, Koper, Celje in Maribor ali Adria).

Ostali rezultati 2. kroga Hervis pokala Slovenije:

ŠENTJUR 0:10 RUDAR VELENJE
Črnčič 5., 25., Podlogar 7., Bratanovič 30., Trifkovič 37., Klinar 47., 72., Žinko 67. (11m), Bizjak 70., 86.

ŠENČUR 1:0 NAFTA
Čatič 71.

ODRANCI 0:7 INTERBLOCK
Hauschen 21., 30., 36., 50., Žitko 13., Klebčar 65., Mušič 85.

ZAVRČ 5:0 DOMŽALE
Šnajder 20., Murat 34., Letonja 48., 56., Veselič 77.

TOLMIN 1:2 GORICA

Zornik 63.; K. Jogan 45., Vicente 60.

KOPER 2:0 OLIMPIJA
Bubanja 39., Struna 75.

TRIGLAV 0:1 CELJE
Močivnik 12.
Rdeči karton: Najdenov 76. (Triglav)

8. oktobra bo odigrana še zadnja tekma 2. kroga
ADRIA - MARIBOR

*(ostali rezultati so povzeti po spletni strani Nogomania).



Nazaj