Naslednja preizkušnja že v nedeljo

18.09.2011

Naslednja preizkušnja že v nedeljo

Po odličnem tednu za člansko ekipo Garmin Šenčur (dosegli so dve zmagi proti Bravo 1 Interblock in Nafti), bodo naši fantje že v nedeljo 18.9. na naslednjih preizkušnji, saj se po tekmi 2. kroga Hervis pokala Slovenije nadaljuje ples na drugoligaških zelenicah.

Tokrat se bo ekipa Garmin Šenčur v Športnem parku Šenčur na domačem igrišču pomerila z Belo krajino, ki trenutno še brez zmage in s 4 doseženimi točkami zaseda predzadnje mesto na prvenstveni razpredelnici. Kljub temu trener Brane Pavlin opozarja, da naše fante čaka zelo težka tekma, saj položaj na lestvici ne kaže realne moči tokratnega nasprotnika, saj so Črnomeljčani vedno zelo neugodna in trda ekipa, ki je že vrsto let stabilni drugoligaš.

Domača ekipa bo v nedeljo naskakovala četrto zmago v prvenstvu od tega tretjo doma, kjer zaenkrat še vedno niso oddali nobene pike. Kot smo že zgoraj omenili je za člansko ekipo Garmin Šenčur zelo uspešen teden, ki pa ga je treba potrditi in nadgraditi tudi na naslednji tekmi, kjer fantje lahko dokažejo, da iz pravega testa in da se v letošnjem letu lahko borijo za sam vrh drugoligaške konkurence.

Tekma bo ob 16.00 uri na domačem igrišču v Športnem parku Šenčur.

Vsi lepo vabljeni na ogled tekme.