Ugoden rezultat pred povratno tekmo

22.10.2011

V sredo 19.10. se je v Športnem parku Šenčur odvilo prvo dejanje četrtfinala pokala Hervis Slovenije. Domača ekipa Garmin Šenčur se je namreč na domačem igrišču pomerila s prvoligašem Luko Koper.

Na podlagi dosedanje forme ekipe Garmin Šenčur in glede na prikazano v dosedanjem delu prvenstva in pokalnega tekmovanja smo lahko navijači domače ekipe pričakovali zelo dobro in uspešno predstavo naših fantov proti favoritom iz Kopra. Sam potek tekme je to tudi potrdil, saj se je prvo srečanje četrtfinala končal z izenačim rezultatom brez doseženih zadetkov.  Koprski prvoligaš je sicer imel nekoliko več pobude v igri, vendar pa se je igra skozi celotno tekmo odvijala predvsem med obema kazenskima prostoroma z nekaj priložnosti na obeh straneh. Vsekakor nas veseli dejstvo, da so naši fantje pokazali pravi pristop in gostom iz Kopra predstavljali povsem enakovrednega nasprotnika. Ekipa Garmin Šenčur je tako uspela doseči precej ugoden rezultat pred povratno tekmo v Kopru (na domačem igrišču ni prejela zadetka), vendar  pa naše fante v Kopru zagotovo čaka izjemno težko delo za napredovanje v naslednji krog. Koprčani bodo namreč na svojem igrišču zagotovo želeli upravičiti vlogo favorita in z zmago razbliniti vse dvome o skupnem zmagovalcu tega dvoboja, vendar pa bodo za to potrebovali tudi »soglasje« naše ekipe.

Garmin Šenčur 0:0 Koper

Povratno srečanje bo na sporedu že naslednji teden v sredo (26.10.) na Bonifiki v Kopru, kjer bodo naši fantje poskušali presenetiti in se prebiti v polfinale pokala Hervis Slovenije. Tekma se bo začela ob 14.30 uri.

Glede na videno na prvi tekmi četrtfinala se lahko navijači ekipe Garmin Šenčur upravičeno nadejamo dobrega rezultata tudi na povratni tekmi v Kopru, hkrati pa potihem upamo na preboj v polfinale slovenskega pokala.

Držimo pesti za naše fante.

Ostali rezultati prve tekme četrtfinala Hervis pokala Slovenije:

Torek
RUDAR 2:1 GORICA
Klinar 4., Rotman 33.; Martinovič 93.

Sreda
INTERBLOCK 2:0 CELJE
Šporar 52., Klebčar 88.
Rdeči karton: Bakarič 75. (Celje)