Odlična predstava domačih nogometašev Garmin Šenčur

09.09.2012

Danes je bil na razporedu 6. Krog 2. SNL,derbi kroga pa je bil odigran ravno na domačem igrišču. V lepem nedeljskem popoldnevu smo spremljali odlično predstavo obeh  neporaženih ekip v 2. SNL,ki se borita za vrh lestvice.

V 10. minuti so si domači nogometaši priigrali lepo priložnost, ko je Košnik v kazenskem prostoru lepo preigral gostujočega obrambnega igralca nato lepo zavrnil Žogo do Bunderle, ta pa  je iz težkega položaja skušal zadeti,vendar je žoga za las zgrešila gol. V 15 minuti je so bili domači spet nevarni, ko je Križaj z močnim strelom zadel prečko. Proti koncu polčasa pa je bilo vroče na obeh straneh, v 40. minuti je Rujevič lepo poskušal iz daleč,najbližje zadetku pa je bil Babič,ko je s pomočjo obrambnega igralca zadel vratnico.  V drugem polčasu je v 68. minuti Košnik lepo prišel do strela vendar je bil Obradovič na mestu. V 70, minuti pa so gosteje preko Rujeviča zadeli vratnico,ki je skušal z roba kazenskega prostora premagati Žlebnika. V zadnjih izdihljajih tekme so gostje s hitrimi proti napadi skušali domov odnesti tri točke,vendar je bila obramba Garmina odlično razpoložena,tako da se je tekma končala brez zadetkov in delitvijo točk. Pohvaliti moramo prav vsakega nogometaša Garmina Šenčurja,ki je danes stopil na travnato zelenico in se boril do zadnjega atoma moči.

2. SNL, 6. krog:

Sobota
ROLTEK DOB 4:1 KALCER RADOMLJE
Simič 10., Kunstelj 30., Krcić 64., 81.; Zalaznik 76.

ŠAMPION CELJE 2:0 ŠMARTNO
Jovanovič 3., Leskovar 52.

Nedelja
BELA KRAJINA 0:2 ZAVRČ

KRŠKO 1:1 DRAVINJA

GARMIN ŠENČUR 0:0 KRKA

Vrstni red: Krka 16, Zavrč 12, Roltek Dob, Garmin Šenčur, Šampion vsi po 10, Šmartno 9, Krško 6, Bela krajina 5, Kalce Radomlje 3, Dravinja Kostroj 2.

Košnik v napadu