Odlični na turnirjih

11.05.2009

Poleg vseh prvenstvenih tekem smo bili minuli vikend odlični na turnirjih v Bohinju in v Mengšu. V Bohinju sta tako nastopili "osmica" in "dvanajstka", medtem ko je bil "desetka" gost turnirja ob 80 letnici nogometa v Mengšu.

Naše ekipe zavoljo dobrega dela z najmlajšimi radi vidijo na svojih turnirjih domala vsi klubi, ki organizirajo razne turnirje po vsej državi. V poplavi turnirjev je zaradi natrpanega urnika v prvenstvu težko izbrati turnirje na katerih pa NK Šenčur ni več samo eden od sodelujočih, temveč se naše ekipe uvrščajo na visoka mesta.  

Pa pojdimo po vrsti, od najmlajših navzgor. Osmica je v Bohinju v finalu morala priznati moč NK Brda, na poti do finala pa so varovanci trenerja Peternelja igrali z NK Britof (zmaga 3:0), NK Brda (poraz 1:0), NK Bled (zmaga 2:0), v polfinalu so morali našim čestitati Jeseničani (zmaga 2:0). V finalu se fantje niso znali odolžiti NK Brda za poraz v predtekmovanju in tako med osmimi ekipami osvojila odlično drugo mesto. Ekipa je navdušila z igro in presenetila z borbenostjo in kombinatoriko. Najboljši igralec je bil igralec našega kluba Just Blatnik, kateremu je to letos že druga podobna lovorika.

Tudi ekipa U10 se je v Mengšu sprehodila do finala, v predtekmovanju so fantje dosegli same zmage proti NK Črnuče 3:0, NK Brinje 2:0, proti domačinom so zmagali minimalno 1:0. V polfinalu so naleteli na ekipo NK Interblock, katero so z najlepšo igro te pomladi premagali z visokih 4:1. Žal je tudi desetka v finalu izgubila proti Kamniku, kljub vsemu so fantje z drugim mestom dosegli lep uspeh.

V Bohinju so nastopili tudi mlajši dečki, ki so igrali naže skoraj celem igrišču med obema šestnajst metrskima prostoroma. Na žalsot fantov in trenerja so morali zapustiti Bohinj že po predtekmovanju, ediina zmaga proti sosedom iz Britofa ni zadoščala saj so izgubili proti NK Brda in NK Lesce, vendar prikazali napadalen nogomet, ki jim bo zagotovo prinesel uspeh v prihodnosti.

Vsem igralcem ter trenerjem iskrene čestitke.


Nazaj