Članska ekipa do zmage v Trbovljah z 2:1

03.03.2013

Članska ekipa Šenčurja je v soboto 02.03.2013 v Trbovljah odigrala pripravljalno tekmo. Nasprotnik je bil domači tretjeligaš Rudar. Tekma se je odigrala na glavnem igrišču z umetno travo.

Šenčurski trener je tekmo pričel brez nekaterih igralcev, ki ponavadi pričenjajo tekme (Kotnik, Bunderla, Kern, Marijan). Ti igralci v prvem krogu ne bodo imeli pravice nastopa zaradi kartonov. Zato se je trener Pavlin hotel prepričati, kako ekipa deluje brez omenjenih igralcev. Trener je na začetku tudi nekoliko spremenil postavitev na igrišču, ki pa se ni najbolje obnesla. V prvem delu sta bili ekipi nekako enakovredni. Šenčurjani so bili sicer več pri žogi, vendar kakšnih večjih priložnosti ni bilo. Edina resnejša je bila po strelu z glavo. Streljal je Avdić, izkazal pa se je domači vratar. Domači so v enem izmed hitrih protinapadov, po predložku iz strani povedli. Obrambni igralci so pozabili na domačega napadalca. Po strelu z glavo je bil vratar Marić nemočen. V prvem polčasu se je poškodoval tudi Domen Košnik, ki je bil z reševalnim vozilom prepeljan v bližnjo bolnišnico. Tam je dobil nekaj šivov in vsi upamo, da se bo mladi igralec čim hitreje pridružil ekipi na treningih.

                                        Košo po prihodu iz bolnišnice

V drugem delu so gostujoči igralci nekoliko bolj stopili na plin. To se je kmalu obrestovalo. Po lepi akciji je s strelom od daleč lepo zadel Rok Dolžan. Po menjavah na obeh straneh je goste v vodstvo popeljal Albin Kotnik. S prostega strela je zadel v svojem slogu. Domači vratar je bil nemočen.

                                  sveta trojica, Rok in Bine pa strelca

Sicer je bilo v drugem polčasu še nekaj priložnosti. Med njimi velja izpostaviti sumljivo razveljavljen zadetek zaradi nedovoljenega polžaja Avdić Edina. Okvir vrat pa sta stresla tudi Križaj Nejc in Albin Kotnik. Na koncu zaslužena zmaga.Za naprej pa srečno ter predvsem brez poškodb. Naslednja tekma bo v sredo 06.03.2013 ob 19.00 na Ježici. Nasprotnik pa NK Kondor Godešič.


Nazaj