Zmaga proti Kondorju

07.03.2013

V sredo 06.03.2013 je članska ekipa Šenčurja igrala pripravljalno tekmo proti ekipi iz Godešiča. Tekma je bila odigrana na Ježici in sicer na igrišču z umetno travo. Ob dežju je tekmo spremljalo še delno megleno vreme. To pa od ogleda tekme ni odvrnilo dveh največjih navijačev. Križajov Janez in Kernov Jure sta potrpežljivo čakala na konec tekme in topel čaj.

                                                 no, a bova zdej enga

Tekma se je končala rezultatom 7:0 (1:0).

Trener Pavlin je preizkusil sistem 4-2-3-1. Vprvi postavi so pričeli Đurić, Babić, Aljančič, Ajdovec, Henry, Selimović, Dolžan, Križaj, Stanko, Brezarič, Avdić. Na klopi pa so pričeli Marić, Mubi, Marijan, Bunderla, Kotnik in Kern. V prvem polčasu so si kanarčki ustvaril kar nekaj lepih priložnosti. Po vratnici Stankota, nevarnem strelu od daleč Dolžana, strelu z glavo Avdića je sledila 39. minuta in 1:0. S prostega strela je z desnico lepo zadel Križaj. V stilu Ronalda se zadetka proti svojim ni veselil.

Vdrugem delu je namesto Henryja vstopil Mubi, kmalu zatem pa še namesto Selimovića Marijan. Po terenski premoči se je odprlo tudi strelcem. V 53. minuti je zadel Dolžan, v 58. pa še Avdić. Sledila je trojna menjava. Igro so zapustili Avdić, Dolžan in Ajdovec. Nove moči pa so bile Bunderla, Kotnik ter Kern. Po vstopu si je strelski šov privoščil nekdanji prvi strelec v 1.SNL, David Bunderla. Dosegel je tri zaporedne zadetke in izid povišal na 6:0. V 83. minuti pa je za končnih 7:0 z glavo zadel Kern.

                                kartonažna skupina med ogrevanjem

Tekmo sta si ogledala tudi poškodovana Košnik, ki bo v ponedeljek odstranil šive in pa Luka Jurišić.

                                                Luka na rezervni klopi


Nazaj