Novi obrazi v članski ekipi

08.03.2013

Dne 07.03.2013 so bili na NZS za člansko ekipo Garmin Šenčurja registrirani Dolžan Rok, Stanko Ladislav, Avdić Edin in Đurić Igor. V naslednih dneh pa se pričakujeta še dve okrepitvi. To sta Ajdinović Armin in Selimović Denis. Medtem ko bo Armin odsoten dlje časa zaradi poškodbe pa naj bi izkušeni Denis Selimović, ki se vrača z Islandije pričel z igranjem v najkrajšem možnem času.

Visočan Dolžan Rok predstavlja veliko okrepitev za ekipo. Po poklicu je branilec lahko pa igra na večih igralnih položajih. Na pripravljalnih tekmah je potrdil, da je lahko še kako nevaren tudi za nasprotnikova vrata. Njegov prejšnji klub je bil Triglav Kranj, kjer je pustil velik pečat.

Stanko Ladislav je stari znanec nogometnih privržencev v Šenčurju. Vrača se z Doba, kamor je prestopil ravno iz Šenčurja. Je ofenzivno usmerjen nogometaš in zaželimo mu, da bo z goli zopet navduševal navijače.

                                

Avdić Edin je napadalec in s svojo postavo kralj kazenskega prostora. Njegov prejšnji klub je bila ekipa Jezero Medvode, preiskusil pa se je tudi že v Radomljah. Tudi njemu zaželimo čim več žog v nasprotnikovi mreži.

Če že vsem želimo veliko zadetkov, pa naj bo z Igorjem ravno obratno. Tržičan Igor Đurić je vratar in bo poiskušal zakleniti šenčurski gol. Nazadnje je branil v Naklem.

Vsem zaželimo dobro vklopitev v moštvo ter čimboljše predstave v rumeno-modrih dresih. Upajmo, da se jih bodo poškodbe izogibale v velikem loku.

Ekipo pa so po jesenskem delu zapustili Košnik Anže, Stjepanović Bernard, Kek Matjaž, Urtelj žiga, Kalabić Đorđe, Arsić Srđan, Lapuh Gaber, Gaber Žiga in pa Rant Roos Žan. Na polletno posojo v NK Kranj pa je odšel Šmid Rok.


Nazaj