Slaba popotnica pred začetkom 2.SNL(0:2)

10.03.2013

Nedelja 10.03.2013 verjetno ne bo zapisana z zlatimi črkami pri trenerju Pavlinu. Dopoldanski termin in zgodnji začetek tekme (10.45) kot kaže nista šla na roko strokovnemu vodstvu in njegovim akterjem na igrišču. V deževnem vremenu sta si nasproti stali ekipi NK Garmin Šenčur in NK Kranj. Tretjeligaš iz Zarice se je predstavil v zelo dobri luči. Pod taktirko Janeza Zupančiča fantje kažejo dobre predstave in se jim obeta premik na lestvici navzgor. Dobro tekmo je odigral tudi posojeni igralec Šenčurja Rok Šmid. Želimo mu čim več zadetkov v 3.SNL.

V 1.polčasu so si šenčurjani pripravili nekaj nevarnih situacij. V 17. minuti je Križaj s prostega strela oplazil prečko, malo zatem je svoje strelske naprave preiskusil Dolžan. Toda tudi igralci v belih dresih niso stali križem rok in so bili še kako nevarni v hitrih nasprotnih napadih. V 21. minuti so bili blizu vodstva, a je žoga zletela mimo leve vratnice vratarja Žlebnika. Nato se je v lepi priložnosti znašel Košnik a je žogo poslal tik ob vratnici. Malo pred zaklučnim žvižgom prvega polčasa je z glavo poiskušal še Ajdovec. Strel je odšel čez vrata. Vmes so grozili tudi igralci Kranja.

V začetku drugega polčasa je trener Pavlin opravil tri menjave. Igro so zapustili Stanko, Henry in Košnik. Njihove menjave pa so bile Selimović, Kern in Bunderla. V53. minuti je Šenčur izpeljal lepo akcijo iz katere je zadel Aljančič, vendar po mnenju stranskega sodnika iz nedovoljenega položaja. Kmalu zatem so kranjčani izvedli nasprotni napad in predložek z desne strani je na presenečenje vseh končal v šenčurski mreži. Boter gola je bil šenčurski vratar. Sledila je menjava kjer je nerazpoloženega Babića zamenjal domači up Mubi. Tudi to  ni prineslo boljše igre in po neuspešnem izbijanju žoge iz 16 meterskega prostora so igralci NK Kranja še drugič zabili. Pavlin je zatem opravil še eno menjavo. Ajdovca je zamenjal Frantar. Šenčur si je priigral še nekaj polpriložnost ali priložnosti. Sam pred vrati se je znašel Bunderla vendar ni zadel.

Igralci Šenčurja so prikazali nepovezano igro v kateri ni bilo razpoloženega igralca. Odsotnost motorja ekipe Kotnika ne sme biti opravičilo. Igralci in strokovno vodstvo bodo morali vse skupaj prespati in predebatirati pred pričetkom 2.SNL.

Pa jim za konec vsi skupaj zaželimo uspešen štart v sezono za kar pa bodo potrebovali tudi podporo s tribun.

 

Navijači vabljeni


Nazaj