V Radomlje z novo okrepitvijo

21.03.2013

Članska ekipa Garmin Šenčur bo v soboto 23.03.2013 v Radomljah odigrala 2 kolo spomladanskega dela prvenstva. Tekma bo ob 15.30. Tokrat bo ekipa že mnogo močnejša kot v prvem kolu, ko je šlo bolj ali manj za preživetje. Glede na bližino Radomelj igralci pričakujejo tudi močno podporo iz tribun. Vsi še enkrat toplo vabljeni v Radomlje, da ekipi pomagate na zelo pomembni tekmi.

Po odsluženih kaznih se vračajo Kotnik, Kern in Bunderla. Eno tekmo prepovedi pa še ima Marijan. Ekipi pa se bo pridružil Denis Selimović. Izkušeni rutiner bo prvič na uradni tekmi oblekel dres Šenčurja. V svoji karieri je že nastopal za Ljubljano, Triglav, Dravo, Primorje, Aalesunds (NOR), Željezničar Sarajevo in nazadnje v klubu Keflavik (Islandija). Trenerski štab od njega upravičeno pričakuje dobre predstave. Vsi skupaj mu zaželimo dobrodošlico in veliko dobrih predstav v rumeno-modrih dresih.

Razmere za trening so trenutno bolj ali manj primerne vremenskim razmeram, vendar trenerji iz dneva v dan hvalijo tehnično službo za pripravljenost igrišč.

VABLJENI V RADOMLJE!!!!