Iz Radomelj samo s točko

23.03.2013

V Radomljah je bil odigran drugi krog spomladnskega dela prvenstva v 2. SNL. Ekipa Garmin Šenčurja se je na pot odpravila z velikimi pričakovanji. Pri nizkih temperaturah in nič kaj prijetnem vremenu za spremljanje igre se je tekma končala 0 : 0. Na koncu se ni izšlo vse po zamislih trenerja gostujče ekipe. Na koncu smo kljub vsemu osvojili pomembno točko.

V 5.minuti je prišla prvič na preizkušnjo naša Špelca, ki je pomgala vratarju pri manjši poškodbi. Ko je tekla 17 minuta so prvič zapretili domači igralci, a se je naš Marinc izkazal. Nekoliko kasneje je s prvim strelom na domača vrata poiskusil Avdič - žal visoko preko vrat. Sledili sta dve priložnosti v režiji Roka Brezariča, ki pa jih na žalost ni izkoristil. V obeh primerih je bil domači vratar spretnejši. Nemalo zatem je dvakrat s prostega strela svoje strelske naprave preiskusil Kotnik, žoga pa žal ni končala v domači mreži. 

V 58. minuti je trener Šenčurja opravil prvo menjavo. Avdić iz igre, vanjo pa Babić. Ko smo gostujoči navijači že vsi videli zadetek po strelu Bunderle, se je žoga na našo nesrečo odbila od vratnice.

V 76 minuti še druga menjava. Iz igre Brezrič, vanjo pa Stanko. Nemalo za tem se je v lepi priložnosti znašel Kotnik a je meril mimo vrat. Sledila je še ena velika priložnost, ki jo je po nespretnostih Šenčurjanov s strelom v prečko zaključil Križaj. V zaključku tekme je trener Pavlin opravil še zadnjo menjavo. Križaja je zamenjal šenčurski up Domen Košnik. 

V drugem polčasu smo v glavnem spremljali igro na domača vrata, žal pa brez žoge v njihovi mreži.

Kljub temu, da že na drugi tekmi zapored nismo dosegli zadetka se pozna napredek v igri. Čim prej pa pričakujemo tudi izbruh napadalcev in veliko žog v tekmečevih mrežah.

Fantje ne obupajte!!!


Nazaj