Kadeti in mladinci zaokrožili uspešen vikend

14.04.2013

V 17. krogu druge slovenske nogometne lige pri kadetih in mladincih sta ekipi Šenčurja dosegli dve zmagi. V prvi vrsti je potrebno pohvaliti vse igralce in trenerja Erika Sedeja, ki je obe tekmi zdržal na vroči klopi. Na koncu tekme mu je sonce pustilo svoje žarke na obrazu in verjetno mu ne bo treba na letni dopust v obmorske kraje.

V prvi tekmi so kadeti odigrali suvereno tekmo. Bili so veliko boljši, čeprav rezultat tega ne kaže. Povedli so z 2:0 in imeli še kar nekaj zicerjev. Po naključju so sicer prejeli gol za 2:1, vendar zmaga ni bila vprašljiva. Fantje si zaslužijo vse čestitke in njihova visoka uvrstitev na lestvici ni naključna. Streca zadetkov sta bila Zupančič v prvem polčasu in Jagodic Bašič v drugem delu. Ob tem želimo reševalcu Bašiču čim prejšnje okrevanje po zlomu reber.

V tekmi mladincev so imeli domači cilj povrniti Ločanom za jesenski poraz v Loki. To jim je z dobro igro tudi uspelo. Zmaga s 4:1 je povsem zaslužena in bi lahko bila še višja. Dvakrat je v polno zadel Markišić Elvis, po enkrat pa Dobnikar in Zorman. Maks se v zadnjih tekmah prikazuje kot golgeter, čeprav igra v zadnji liniji. Elvis pa je zopet pokazal potencial, ki ga bo moralo klubsko vodstvo vnovčiti. Vse igralce pri mladincih, ki bodo konec sezone prestari bo treba priključiti članski ekipi. V ta namen si je tekmo ogledal tudi pomočnik trenerja članske ekipe Darko Grubič. Z videnim ni bil razočaran. Omenti pa velja še poškodbo Erika Perdana (gleženj), za katero pa upamo, da bo čim prej sanirana. Glede na igralčevo trmo je to tudi verjetno.

Na koncu še enkrat čestitke obem ekipam in trenerju, ter seveda Hočevarju, ki je kljub svoji širini lezel pod mrežo in neumorno pobiral žoge. Bravo Robi!!