Krško razbilo Šenčur

18.04.2013

KRŠKO 6:1 GARMIN ŠENČUR
Slivšek (1), Dvorančić (16), Jakolič (25, 28, 46), Drnovšek (58); Kotnik (76)

Krško: Račič, Kržan, Petric, Barkovič, Jakolić (66 Vodeb), Slivšek, Urbanč, Dvorančić, Drnovšek, J. Babnik (55 N. Macur), G. Babnik (78 Sikošek). Trener: Nebih Zeneli.
Garmin Šenčur: Marić, Frantar (53 Babić), Aljančič, Kern, Ajdovec, Selimović, Brezarić, Kotnik, Dolžan (25 Marijan), Križaj (53 Avdić), Bunderla. Trener: Miran Pavlin.

Nogometaši Krškega so se veselili še četrte zaporedne zmage, na domačem igrišču pa niso odigrali nič kaj preveč gostoljubno, saj so v dobri uri igre gostom iz Šenčurja zabili šest zadetkov. S tremi zadetki se je izkazal Marko Jakolić, ki se v tej sezoni na petnajstih tekmah še sploh ni vpisal med strelce. Že v prvi minuti je domače v vodstvo popeljal Klemen Slivšek, v 16. minuti je za vodstvo z 2:0 zadel Slaviša Dvorančić, nato je sledila serija treh zadetkov Marka Jakolića, v 58. minuti pa je zadel še Miha Drnovšek. Častni zadetek za goste iz Gorenjske je prispeval Albin Kotnik, ki je zadel še osmič v sezoni. Varovanci Nebiha Zenelija so z novimi tremi točkami skočilo pred Šmartno na peto mesto, za današnjimi nasprotniki pa zaostajajo le še za točko.

vir: slovenski nogometni portal