Pregled vikenda

18.05.2009

Pretekli vikend je bil za naš klub rezultatsko uspešen. Tako so člani v Radomljah s točko potrdili naslov prvaka v 3, SNL, njihov naslov je zaslužen, saj so skozi celotno sezono prikazali lep ter učinkovit nogomet. Že v petek boste lahko rumenim šampionom za naslov zaploskali na domači tekmi proti Brdom. Priprave za tekmo že tečejo, tako da že danes vabimo vse v Športni park v Šenčur na ogled tekme, ki se bo začela ob 20.00.

V nedeljo je v sosednjem Britofu močno "počila petarda" v domači mreži, saj so naši mladinci premagali lanske prvoligaše z visokih 5:0, ter tako dokazali, da znajo igrati nogomet pod pritiskom zmage, katero jim skupaj s kadeti nalaga obstanek v 2. ligi. Vsi prisotni v Britofu so bili navdušeni nad igro ter zmago varovancev Martina Jeraja, še posebej, po porazu pretekli teden proti Kamniku.

V Britofu so po zaostanku z dvema goloma veliko točko prigarali tudi kadeti, ki v zadnjih tekmah navdušujejo s pristopom na tekmah, delom na treningih, kar se jim vrača s pozitivnim rezultatom. Kljub vsemu je evforiji vstop v garderobo prepovedan, že prihodnji teden kadete in mladince čaka nova pomembna tekma, na katerih že lahko potrdijo drugoligaško nastopanje tudi v prihodnji sezoni.

Starejši dečki so bili v nedelo prosti, svojo tekmo so igrali že v četrtek ter jo na žalost izgubili. Če se to sezono še učijo velikega nogometa, bodo že v naslednji sezoni morali pokazati vse svoje znanje, saj nasprotniki ne bodo več leto starejši.

Najbolj so bili obremenjeni mlajši dečki, ki so v celem tednu odigrali, pozor, kar 17 tekem, to je skoraj toliko kot njihovi vrstniki v nekem drugem športnem kolektivu v Šenčurju skozi celo leto. V torek so bili boljši od skupne ekipe Bled-Bohinj, medtem ko so v četrtek in soboto igrali izenačeno z Velesovim in Naklim. Poleg rednih tekem so v nedeljo nastopili v Šenčurju na že 6. turnirju za kategorijo U-12. Na koncu je Šenčur osvojil odlično tretje mesto.

Cicibani so tokrat zmagovali. Starejša ekipa U10 je prepričljivo zmagala vse tekme v Velesovem, mlajša U9 pa je v četrtek skupno premagala Železnike ter  s tem napovedala, da gre v naslednji sezoni po stopinjah svojih predhodnikov.

Ekipa U8 se je udeležila turnirja na Jesenicah, številčno oslabljena A ekipa je zmagala vse tekme, medtem, ko je B ekipa, za katero so zaradi odsotnosti šestih igralcev morali nastopiti tudi igralci iz nogometnega krožka dve tekmi izgubila ter eno odigrala neodločeno.

V Bohinju je blestela tudi ekipa U7, ki je po porazu s 15:0 pred dobrim tednom tokrat premagala leto starejšo ekipo Triglav A. Premagala je tudi domačine iz Bohinja, ter izgubila proti drugi ekipi Triglava.

Vsekakor si prav vsi igralci in trenerji zaslužijo vse čestitke, saj so ponovno dokazali, da se v Šenčurju igra dober nogomet, zato vabljeni vsi, da si kakšno od tekem tudi sami ogledate.


Nazaj