Zadnja domača tekma članov v 3.SNL

22.05.2009

Tekmo predzadnjega 25.kroga v 3.SNL-zahod pred domačimi gledalci je bila priložnost, da se z dobro igro poslovimo od domačih navijačev, gledalcev in vseh akterjev ki so prispevali svoj kanček v mozaik uspeha članske ekipe. Zadnja tekma na domačem igrišču je pripravljala kar nekaj presenečenj. Gledalci so bilo deležni vrček piva pred vhodom na tribuno ob nakupu vstopnice pa so dobili še nekaj za pod zob in bili udeleženi v žrebanju za tri lepe nagrade, ki so jih prispevali naši sponzorji. Nagrade so bile zelo privlačne navigacijska naprava Garmin in dvakrat vikend paket izbire avtomobila Avtohiše Vrtač.

Ob vsem tem pestrem dogajanju pa se je seveda odigrala tudi tekma z gostujočo ekipo Brd. Domača ekipa je tekmo odigrala v belih majicah z napisom  prvak 3.SNL in začela odločno ter čim prej zadovoljiti gledalce z zadetkom. Začelo se je odlično saj je prvi zadetek padel že v 6 minuti kjer je zadel Ovčina za 1:0. Veselje na tribuni je bilo nepopisno in še podžgalo fante na igrišču k še boljši predstavi. Zvrstilo se je kar nekaj priložnosti ob koncu polčasa pa je bil trud poplačan in Krcič je povečal vodstvo na 2:0.

Drugi polčas je postregel z manj kombinatorike domače ekipe,gostujoča ekipa pa je bila čvrsta in v želji po dosegi kakšnega zadetka. Ekipi Brd se je trud v napadu tudi poplačal ko so z glavo zadeli za zmanjšanje rezultata na 2:1. Po tej priložnosti so imeli tudi še kar nekaj lepih pol priložnosti vendar pri zaključku niso bili natančni ali pa je posredoval odlični Curanović. Domača ekipa je zmogla obdržati rezultat do konca in se ob zadnjem sodnikovem žvižgu začela veseliti nove zmage.

Po končani tekmi je vodja tekmovanja g. Krišelj Boris podelil pokal kapetanu Stanku. Govorniki ob tej priložnosti so bili: župan občine Šenčur g.Kozelj Miro, predsednik NK Vidmar Bojan, pa sponzorji Garmin g. Mohorič Jure, Avtohiša Vrtač g. Vrtač Aleksander in tudi igralci ter strokovno vodstvo. Ob tem so bili izpolnjeni vsi pogoji da se je slavje začelo. Domača ekipa v zadnjem kolu gostuje pri Tolminu in z novo zmago bi dosegli klubski rekord v število doseženih točk v prvenstvu tretje lige. 


Nazaj