Konec sezone tudi za kadete in mladince

17.06.2013

V soboto smo bili v Šenčurju priče zadnjega prvenstvenega kroga 2.SNL-zahod za kadete in mladince, kjer sta se v Šenčurju srečala domači Šenčur in Svoboda. Pri kadetih smo bili priča dinamični tekmi z veliko priložnosti tako na eni kot drugi strani. Domači so hitro povedli prek Kerna,a kaj ko jih je groba napaka Gregorca in obrambe stala izenačujočega zadetka. V nadaljevanju prvega polčasa je Kern še dvakrat zadel in postavil izid polčasa 3:1. Ob koncu prvega dela je prišlo do hudega trka glav med kapetanom Tomincem in gostujočim branilcem in priča smo bili prekinitvi srečanja. Oba sta bila hitro prepeljana v UKC Ljubljana, kjer so jima zašili rani. V upanju na hitro okrevanje obeh smo krenili v drugi polčas. Domači so bili povsem v šoku in nikakor niso vzpostavili ravnotežja na zelenici. Ob koncu so gostje sicer znižali, a vseeno to ni bilo dovolj za popoln preobrat in kadeti Šenčurja so z zmago končali letošnje prvenstvo. Končno 5.mesto je spodbudno pred prihajočo sezono, ko bodo v podobni zasedbi poskušali še izboljšati to uvrstitev.

Mladinska tekma je v vroči soboti ponudila bore malo in končnih 1:1 je plod dveh lepih samostojnih akcij. Sicer so v prvem polčasu prevladovali predvsem Ljubljančani, a niso bili posebej nevarni. V drugem so Šenčurjani odgovorili, si ustvarili nekaj izrazitih priložnosti za dosego zadetka, a Atanasovski in predvsem Pavlinič nista bila pri "stvari".

Na koncu zaslužen remi in končno 12. mesto za naše pokalne zmagovalce Gorenjske. Glede na težavnost sezone je to lep izkupiček za "podhranjeno ekipo".

Atanasovski, Markišić, Selan in Perdan se zdaj poslavljajo od mladinskega nogometa in bodo v kratkem pričeli s treniranjem v članski konkurenci. Hvala fantje za vse kar ste naredili za ŠD Šenčur na dosedanji nogometni poti.

Ob koncu je sledil piknik za vse igralce in njihove starše, ki so se pozabavali ob zaključku sezone 2012/2013. Starši iskrena hvala za vaš doprinos k sezoni in na svidenje v novi 2013/2014 nogometni sezoni!

trener Erik Sedej 


Nazaj