Prva pripravljalna tekma članov

27.06.2013

V sredo 26.06.2013 so člani NK Šenčur odigrali prvo pripravljalno tekmo pred sezono 2013/2014. V Dekanih so se pomerili s prvoligaško ekipo Kopra. Šenčurski igralci so se na tekmo odpravili po vsega dveh dneh skupnega treninga, poleg tega pa je ekipa močno spremenjena in pomlajena. Kljub temu pa je okostje lanske ekipe, dopolnjeno z nekaj obetavnimi mladci, v prvem polčasu prikazalo za ta čas obetajoč nogomet. Z nekaj priložnostmi na obeh straneh se je prvi polčas končal 0:0. V drugem delu pa je trener Pavlin opravil nekaj menjav, kar pa se je slej ko prej moralo poznati. Po osmih menjavah sta na igrišču od prve ekipe ostala Aljančič in Kern. Pod svoje okrilje sta prevzela osem mladeničev, med katerimi jih je nekaj prvič igralo v članski ekipi. Fantje so občutili hitrost in ostrino prve lige. Doživeli so svoj krst in premagali tremo. Domači, ki so drugi polčas pričeli z močnejšo postavo so to izkoristili in trikrat zadeli. Na koncu torej Koper - Šenčur 3:0. Naslednje pripravljalne tekme pa si bodo sledilo kar hitro. V nedeljo 30.06 v Gorici proti domačemu prvoligašu in v sredo 03.07 v Novem Mestu proti ekipi Krke.