Zmaga "članov"

28.07.2013

Dan po tekmi s Turki je za člansko ekipo zopet prišel dan za dokazovanje. Po dopoldanskem treningu je bila ob 18.30 na sporedu pripravljalna tekma proti  ekipi Bravo U 19. Glede na to, da gre za mladinsko moštvo je tudi domači trener Pavlin ponudil priložnost mlajšim igralcem. Šenčurslo ekipo je poleg teh igralcev okrepilo sedem igralcev iz vrst mladincev. Tako je šlo v bistvu za mladinsko tekmo. Gostje iz Ljubljane so sicer povedli, a so domači kmalu postavili stvari na svoje mesto in polčas dobili z 2:1. V dugem delu so igralci Brava izenačili kaj kmalu pa je sledilo novo vodstvo Šenčurja. Tretji gol so dosegli po lepi akciji in se na koncu veselili zmage s 3:2. Mladinci so pokazali obetaven nogomet in vsekakor opozorili nase. Na tekmi pa je bil prisoten tudi legendarni "BICI", ki je reševal že nogometno reprezentanco Slovenije, Triglav in pa skakalca Petra Prevca ... . Ali so njegovi nasveti včeraj pomagali do zmage pa bomo še videli. Naslednja tekma članov bo v sredo 31.07.2013 ko v Šenčur prihaja ekipa Rudarja iz Trbovelj.

Bici med pozornim opazovanjem tekme v senci