Pričeli tudi kadeti in mladinci

26.08.2013

V soboto 24.8.2013, je ekipa kadetov odigrala 1. prvenstveno tekmo v novi sezoni.

Fantje so se predstavili v zelo dobri luči in s 5:1 odpravili ekipo Brda HIT.

Ekipa Šenčur:

Gregorc Jan, Rozman Kristian (Jefimić Boro 60'), Celar Žiga, Sirk Aljoša, Celjer Tilen (Apostolovski Črt 60'), Rakovec Nik (Bohinc Jan 69'), Ferlan Rok (Končan Nejc 71'), Ovnik Žan, Tominc Nejc, Kern Gregor, Vrtač Nik (Hadžirić Anis 52')

Rezervni igralci: Oselj Žiga, Hadžirić Anis, Apostolovski Črt, Končan Nejc, Jefimić Boro, Brce Jon, Bohinc Jan

Strelci: Vrtač, 2x Kern, Hadžirić, Sirk.

V sredo 28.8.2013 ekipo čaka že nov izziv. Ekipa gostuje v Ljubljani pri ekipi ND Slovan. Pričetek tekme ob 15:30 v športnem parku Kodeljevo. Vabljeni!

V soboto 24.8.2013 so z novo sezono pričeli mladinci Šenčurja. Nestrpno pričakovanje prvenstva je očitno negativno vplivalo na mlade Šenčurjane, saj se le ti v začetku dvoboja nikakor niso znašli. Plod te kolektivne zmede je bil tudi prvi zadetek gostov v 7.minuti. Zadeli so po preprosti akciji iz kota, kjer smo bili priča neorganiziranosti domače obrambe. Šok ob prejetem zadetku je trajal skozi celoten prvi polčas, kjer so domači imeli prevlado, a kaj konkretnega si niso ustvarili. Šele ob koncu polčasa so postali konkretnejši in si najprej prek Iliča ustvarili prvo 100 odstotno priložnost za dosego zadetka. Kmalu zatem je prišlo do izenačenja na 1:1. Lepo akcijo Šenčurja je končal uspešno Grašič in poravnal rezultat. V drugem delu so gostje ponovili vajo iz prvega polčasa. Takoj na začetku so prek protinapada zadeli še drugič in kot se je izkazalo na koncu postavili končni izid.

Kljub enemu igralcu več so Šenčurjani v nadaljevanju polčasa težko našli pot do gola gostov. Še najbližje sta bila Ilič in Zupančič, a kaj ko sta bila v zaključkih nenatančna.

Terenska premoč se je še enkrat več izkazala za nepomemben dejavnik nogometne tekme, kjer ob koncu samo izid določi uspešnost moštva. Tokrat je bilo to moštvo Brd, ki se je zasluženo veselilo svojih prvih treh točk v prvenstvu.

Šenčur že v sredo čaka prvo gostovanje prvenstva, ko se bodo na Kodeljevem pomerili z nogometaši Slovana. Upajmo na prijetnejše novice z ljubljanskega konca.